Wat kan jij doen?

NLP Trainer

NLP Trainer

De hoop is dat je na het lezen van Anti-NLP op zijn minst oppast voor Anti-NLPers en door hun valse boodschap heen prikt. Mocht je je dan willen bekwamen in NLP dan is de beste eerste stap om bij www.nlptrainers.com te controleren welke NLP trainers in Nederland en BelgiĆ« daadwerkelijk een licentie hebben om NLP te mogen gebruiken. Vul het land in waar jij NLP training wilt ontvangen (“belgium” of “netherlands”) en ga dan op elke website kijken. Omdat je met gelicenseerde NLP trainers te maken hebt, mag je ervan uitgaan dat het goed zit. Toch is het slim om goed te controleren of je op de website echt niets ziet van de drie waarschuwingssignalen of de drie bewijzen voor anti-NLP:

Waarschuwingssignalen:
1) Waarschuwingssignaal 1: afvallen Richard Bandler
2) Waarschuwingssignaal 2: geen NLP licentie
3) Waarschuwingssignaal 3: modelleren

Waarschuwingssignaal 2 is onmogelijk en waarschuwingssignaal 1 is zeer onwaarschijnlijk hoewel ons praatjes bekend zijn die in sommige gevallen het ergste doen vermoeden. Zorg dat je om die reden ook altijd met de NLP Trainer van het instituut waar je een training eventueel wil gaan volgen eerst een gesprek hebt en nooit zomaar je op een website inschrijft voor een NLP training. In een gesprek kunnen ook heel wat waarschuwingssignalen afgaan.

Bewijzen:
1) Bewijs 1: systemisch werken
2) Bewijs 2: het veld
3) Bewijs 3: logische niveaus

Bewijs 1 komt voor zover wij weten bij NLP Trainers van The Society of NLP nergens voor. Van bewijs 2 weten wij niets af, maar durven we toch niet uit te sluiten. Bewijs 3 komt helaas wel met enige regelmaat voor. Dus let daar vooral op.

Wil je nog meer zekerheid dan is een goed tweede selectiecriteria om NLP te doen bij een NLP Kring Trainer. Alle NLP Kring Trainers zijn gelicenseerd via The Society of NLP en doen gegarandeerd echte NLP. Voor meer informatie over NLP Kring Trainers kijk je hier: NLP Practitioner

Graag lichten we The Institute of Unconventional Wisdom uit omdat Joost van der Leij als NLP Kring Master Trainer de absolute top vertegenwoordigd wanneer het om NLP gaat. Wanneer je een gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek wil met Joost van der Leij, schrijf je er dan met het onderstaande formulier voor in:

(Voor de goede orde is het belangrijk om te vermelden dat The Institute of Unconventional Wisdom hoofdsponsor is van stichting NLP Kring en dit een gesponsord bericht is.)